Woordje van de voorzitter

Het jaar 2023 zit er alweer bijna op alleen wacht ons nog de Sinterklaas de Kerstdagen en dan nog het Oud en Nieuw.

We hebben in 2023 weer aardig wat werk verricht zo met elkaar , ook een paar leuke tochten gemaakt. In 2024 staat er nog genoeg te verwachten en dat kunnen we niet met een aantal mensen doen, daar hebben we jullie als leden ook bij nodig zoals ik al zei in de ALV.  Zonder jullie hulp gaat het ons niet lukken en moeten we een andere koers gaan varen  die voor ons allen geld gaat kosten en dat moeten we zo lang mogelijk uitstellen.  Maar daar hebben we dan wel jullie voor nodig en dan gaat 2024 ook weer een mooi jaar worden.

Graag wil ik aan iedereen vragen om mee te denken aan een evenementenkalender met daarop een evenement met tijd en datum. Dan kunnen we deze aan het aan het begin van het jaar maken zodat we er allemaal op tijd van op de hoogte zijn. Deze evenementenkalender kunnen we dan per mail verzenden naar een ieder, op het mededelingenbord plaatsen, en op de website zetten onder het kopje leden. Geef de evenementen door aan het bestuur dan zorgen wij dat deze op de kalender komen.

Het eerste evenement van 2024 is de Nieuwjaarsborrel en wel op 06-01-2024 bij de blokhutten op de vereniging vanaf 15:00 uur. U bent van harte welkom om met ons een hapje en een drankje te nuttigen en te proosten op het nieuwe jaar.

Er is weer eigen gemaakte glühwijn, warme Chocomel en de open haard gaat weer lekker branden om ons te voorzien van een beetje warmte.

Rest mij jullie mooie dagen toe te wensen en een goed uiteinde en een mooi 2024.

Vriendelijk groet,

Edwin Kroezen

Voorzitter ’t Neckerhop

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *