Er is momenteel een ledenstop

WELKOM BIJ WSV ‘T NECKERHOP

Inschrijven als aspirantlid
De vereniging heeft een wachtlijst voor personen die lid willen worden. Dit is het aspirant lidmaatschap. Momenteel kunt u zich hiervoor weer aanmelden. Wilt u in aanmerking komen vul dan het contactformulier op deze site in. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

  • Heeft u andere vragen, ook hiervoor kunt u het contactformulier invullen, we zullen op korte termijn reageren.

De vereniging
Watersportvereniging ’t Neckerhop is een kleine gezellige vereniging met een eigen haven. Deze haven is gelegen aan de  Zwarteweg 9 in Wijdewormer aan de rand van Purmerend en staat in open verbinding met het Noord-Hollandskanaal. Toegang tot de haven gaat via een bruggetje met een maximale hoogte van 2.40 m. De maximale lengte voor boten in de haven is 10 meter.

Ganzesloot met sloepjes

Historie Neckerhop
Na alle plannen en voorbereidingen in oorlogstijd gemaakt, werd op 15 augustus 1945 tijdens een vergadering bij de familie Peek aan de Volgerweg te Z.O. Beemster de watersportvereniging ’t Neckerhop opgericht. Aanwezig waren allen, die in de Ganzensloot of elder een ligplaats hadden. In november van datzelfde jaar volgde tijdens een vergadering in café Tramzicht de fusie met kanovereniging “De Where”. De fusie bracht behalve nieuwe leden met hun kano’s ook een kleine loods mee, terwijl het bestuur namens hen met twee leden werd uitgebreid: de heren van Rijswijk en Carstens. Op een platte schuit werd de loods in het voorjaar naar het Neckerhop vervoerd en door de leden opgebouwd.

Leden
De vereniging ontleent zijn bestaansrecht aan actieve leden, die bereid zijn een steentje bij te dragen in het onderhouden van de verenigingshaven, het bergen en te water laten van de boten en het organiseren van activiteiten. Mede hierdoor kunnen wij de contributie laag houden en is het mogelijk om tegen zeer betaalbare tarieven gebruik te maken van onze faciliteiten.

Passanten
Er is voor passanten beperkt ligplaats beschikbaar. Neem vooraf altijd even contact op met onze havenmeester om teleurstellingen te voorkomen. Telefoon 06 82 07 59 07.

LET OP:  Er is geen douchegelegenheid en wifi.

wsv 't Neckerhop

Postadres
Secretaris wsv ’t Neckerhop
Zwarteweg 9
1456 BA Wijdewormer

wsv ’t Neckerhop is verantwoordelijk voor het correct omgaan met jouw persoonsgegevens en voldoet aan de wet AVG. Lees hier onze privacy policy.

Contact

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail via het contactformulier.