Berging 1 en 2 oktober geslaagd

Het is weer voorbij de mooie zomer. De boten gaan het water uit en het is tijd voor een opknapbeurt aan de buiten en zonodig aan de binnenkant. Het was weer een drukte van belang op de haven. Er werden in verschillende groepen gewerkt en alles verliep gelukkig van een leien dakje. Niet in de laatste plaats door het mooie weer. Waar iedereen zijn regenpak had aangetrokken in de verwachting dat het zou storten van de regen, kwam dat gelukkig niet uit.

Dankzij Marijke, Tineke, Esther en Trudy werd iedereen op gezette tijden voorzien van koffie, thee en soep. Waar het meestal de mannen zijn die vooral aan de slag gaan, was het deze keer stoere Sandra die twee dagen, samen met Michael, ervoor heeft gezorgd dat de boten die uit het water gingen, netjes werden afgespoten.

Het is elke keer weer een passen en meten om alles uit het water te krijgen en op zijn plek, maar ook deze keer is dat weer gelukt. Zo tussendoor werd er druk gesleept met platen, camera’s ge├»nstalleerd, heggen en bomen gesnoeid, bestrating verbeterd, kortom alles ziet er weer uit om door een ringetje te halen.

Kijk op de webalbums op het leden gedeelte om alle foto’s te bekijken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *