Mededelingen van het Bestuur.
Tijdens de bestuursvergadering van 14 april heeft het bestuur aantal zaken besproken die wij met u delen:

Voorzitterschap    
Edwin Kroezen heeft de bestuursvergadering van 14 april bij wijze van proef bijgewoond en aan het eind daarvan aangegeven de taak als voorzitter op zich te willen nemen. Voorlopig betreft dit een interim voorzitterschap. Tijdens de Algemene Leden Vergadering dit najaar zullen wij het definitieve voorzitterschap aan de leden voorleggen.

Indien u bezwaar heeft tegen dit interim voorzitterschap vragen wij u binnen 14 dagen te reageren.

KOFFIE blokhut 1     
Koffie in blokhut 1 kunt u voortaan zelf zetten, doch uit eigen middelen. De afgelopen periode gebeurde dat nog vanuit uit de vereniging maar voortaan gebeurt dat alleen nog maar tijdens werkdagen en bergings- en tewaterlatings weekenden. Mocht u gebruik maken kopjes of glazen, dan verzoeken wij u om deze in de vaatwasser te zetten en als deze vol is; graag laten draaien. Vaatwasblokjes zijn aanwezig in het onderste keukenlaatje. Zet de koffie apparatuur uit, gooi de koffieprut weg en spoel de koffiekan svp schoon!

Tevens verzoeken wij u om de blokhut (aanrecht en vloer) schoon te houden

CODE-toegangshek     
Er is al een aparte mail over uitgegaan maar hierbij nogmaals: de code van het toegangshek gaat per 1 mei aanstaande veranderen namelijk …… 4711

Ideeënbus/klachtenbus    
Sinds kort hangt er aan blokhut 2 een blauwe postbus. Schroom niet; maak kenbaar wat u dwars zit of laat weten als een idee, tip of advies heeft. Een gratis advies om het beter te doen staan wij graag voor open.

Grashok verplaatst   
Wellicht heeft u gemerkt dat er een kleine blauwe container (gratis) bij is geplaatst. Dat is voortaan het grashok waaruit gewerkt kan worden. Er komt een cijferslot op.  We zullen de code z.s.m. met u delen.

Groet

Ferry Bunder

interim secretaris